Skip to main content

WordPress webdesign

Bent u op zoek naar een nieuwe website?

Wij werken altijd met de laatste technieken en hanteren een hoge standaard als het aankomt op het bouwen van websites. Dit betekent uiteraard dat onze websites volledig responsive zijn. Op uw mobiel, tablet of laptop is uw website op het gewenste formaat.

In samenspraak maken met u creëren we een webdesign dat past bij uw huisstijl en uw eigen voorkeur. Dat doen wij zonder dat het ten koste gaat van de gebruiksvriendelijkheid. Mocht u aanpassingen willen of dingen toevoegen aan uw website? Geen probleem! Wij bouwen uw website op een manier zodat u er bij oplevering direct mee aan de slag kan.

Wij bouwen uw website SEO vriendelijk, wat wil zeggen dat de website goed te vinden is in zoekmachines zoals Google en Bing. In de praktijk betekent dit dat het basis gedeelte van de SEO is voorbereid. Wanneer vervolgens de website online gaat komt de SEO optimalisatie om de hoek kijken. Nu gaat u of een SEO partner de website zo inrichten dat een zoekmachine uw website indexeert en goed weet te vinden. Konima kan ook daarin een rol spelen. Wij kunnen u adviseren maar ook de rol van SEO partner op ons nemen.

Wij zijn pas tevreden, wanneer u dat ook bent. Daarom gaat onze dienstverlening verder dan het moment van oplevering van uw website. Wij hebben een uitstekende klantenservice die u zelfs op afstand kan assisteren en ondersteunen als u er even niet uitkomt.

Dit alles proberen wij te doen terwijl wij zeer concurrerende prijzen hanteren. Wij leveren hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

Wordpress
Varnish Cache
Twitter Bootstrap
Python
Nginx
New Relic
jQuery
Javascript
HTML5
CSS3
Django
DirectAdmin