Skip to main content

Services

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

WordPress webdesign

We ontwikkelen gebruiksvriendelijke responsive WordPress websites voor kleine en grote organisaties.

Woocommerce webshops

Een Woocommerce webshop is de ideale keuze voor elke ondernemer die een professionele webshop wil laten maken. Door de perfecte integratie met WordPress, het bekendste website bouwprogramma ter wereld, is Woocommerce veruit de populairste webwinkel software ter wereld. Vanwege het gebruikersgemak, de uitbreidingsmogelijkheden (plugins) en de modulaire opbouw wordt Woocommerce door miljoenen webshops over de hele wereld gebruikt.

WordPress hosting

Eén aanspreekpunt voor je WordPress website. Wij zorgen voor razendsnelle WordPress hosting, maar ook voor veiligheid, gecontroleerd beheer, gratis plugins en meer! Zo kan jij je op de inhoud richten.

Onderhoud

Wij bieden hosting niet als afzonderlijke dienst aan, maar altijd gecombineerd met onderhoud en verschillende vormen van beheer. Maak je geen zorgen meer over updates van plugins en WordPress, wij nemen deze verantwoordelijk op onze schouders.

SEO

Wij helpen en trainen je om je WordPress website te optimaliseren voor zoekmachines én bezoekers.

ICT

Overal kunnen werken, altijd en op elk apparaat. Office 365 staat altijd voor je klaar. Of je nu in je kantoor of onderweg werkt, je beschikt over een vertrouwde, eersteklas verzameling productiviteitshulpmiddelen. Met Office-toepassingen – die maandelijks worden bijgewerkt met exclusieve functies en beveiligingsverbeteringen – kun je in realtime met iedereen bestanden maken, bewerken en delen vanaf je pc/Mac of je iOS-, Android™- of Windows-apparaat.