Skip to main content
ICT Professional

Vincent Verloop

Mijn naam is Vincent Verloop en ik ben een ICT Professional in hart en nieren. Al op jonge leeftijd was ik altijd bezig met computers en ben hier tot op heden nog steeds mee bezig. Door mijn jarenlange ervaring mag ik mijzelf dan ook graag een ICT Professional noemen.

Projecten

Opleidingen

Op het voortgezet onderwijs, Vincent van Gogh in Assen, heb ik de opleiding VBO Elektrotechniek gevolgd en succesvol afgerond. Daarna ben ik de opleiding MBO Electronica/Telematica niveau 4 gaan volgen. Mijn interesse lag toch meer bij computers en ben daarom van opleiding gewisseld naar ICT. In 2007 heb ik mijn diploma MBO ICT Beheerder Niveau 4 behaald.

Werkervaring

Na mijn studie heb ik bij verschillende leuke bedrijven gewerkt, waar ik veel ervaring heb opgedaan en een aantal certificeringen heb behaald. Zo heb ik gewerkt als 24 uur systeembeheerder bij RDW ICT, tester / storingsmonteur bij het OV-chip project bij Q-buzz, monteur bij Bouwatch. In 2012 heb ik besloten om zelfstandig ondernemer te worden. Zodat ik mijn ervaring in de praktijk kan toepassen. Ik lever sindsdien ICT diensten aan het MKB, waaronder ICT consultancy, ICT beheer, systeembeheer, gebruikersondersteuning.